novinky‎ > ‎

The Bootleg Series Vol. 9

přidáno: 24. 8. 2010 15:31, autor: Petr Nožička
Doplňujeme informace k případu BOB DYLAN ze 30.7. Název dvojalba je The Bootleg Series Vol. 9: The Witmark Demos 1962-1964, termín vydání 18./19. října a obsah:
CD1:  Man On The Street (fragment); Hard Times In New York Town; Poor Boy Blues; Ballad For A Friend; Rambling, Gambling Willie; Talking Bear Mountain Picnic Massacre Blues; Standing On The Highway; Man On The Street; Blowin' In The Wind; Long Ago, Far Away; A Hard Rain's A-Gonna Fall; Tomorrow Is A Long Time; The Death Of Emmett Till; Let Me Die In My Footsteps; Ballad Of Hollis Brown; Quit Your Low Down Wals; Baby, I’m In The Mood For You; Bound To Lose, Bound To Win; All Over You; I’d Hate To Be You On That Dreadful Day; Long Time Gone; Talkin’ John Birch Paranoid Blues; Masters Of War; Oxford Town; Farewell.  CD 2: Don't Think Twice, It’s All Right; Walkin’ Down The Line; I Shall Be Free; Bob Dylan’s Blues; Bob Dylan’s Dream; Boots Of Spanish Leather; Walls Of Red Wing; Girl From The North Country; Seven Curses; Hero Blues; Whatcha Gonna Do?; Gypsy Lou; Ain’t Gonna Grieve; John Brown; Only A Hobo; When The Ship Comes In; The Times They Are A-Changin'; Paths Of Victory; Guess I’m Doing Fine; Baby Let Me Follow You Down; Mama, You Been On My Mind; Mr. Tambourine Man; I’ll Keep It With Mine.
Všech sedmačtyřicet akustických verzí vychází oficiálně poprvé, patnáct skladeb Dylan vůbec znovu nenatočil. Na stejné datum je plánován box The Complete Mono Recordings – prvních osmi Mistrových alb v mono verzi.                      pen       foto: Sony Music